Okulumuz e-Twinning Okulu Oldu

Okulumuz e-Twinning Okulu Oldu

Okulumuz 2014 yılından bu yana Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile, Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2020-2021 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne ve Ulusal Kalite Etiketi  ödülüne layık görülmüştür.

06.07.2021 468

Okulumuzda 2020 -  2021 eğitim öğretim yılında  yürütülen e-Twinning projeleri sonucunda hak kazandığımız Ulusal Kalite Etiketi ve e-Twinning Okulu Belgesi İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törenle teslim edildi. e-Twinning projelerinde görev alan Ayşe TAŞÇI ve Ahmet GÖNENÇ öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

 

E-Twinning Okul Etiketi nedir?

E-Twinning Okulları, E-Twinning 'in önemini ve değerlerini tanır ve okul yönetiminin desteğiyle okulun politikalarına, uygulamalarına ve mesleki gelişimine yerleştirir.  E-Twinning Okul Etiketi ile E-Twinning, yalnızca bireysel E-Twinning 'ların değil, öğretmen ekiplerinin ve okul liderlerinin birlikte çalıştığı tüm okulun katılımını, bağlılığını ve bağlılığını tanır ve değerlendirir. Bir E-Twinning Okulu statüsüne ulaşma kavramı, nesnel olarak değerlendirilebilecek bileşenlerle birlikte gelişimsel bir yolculuktur. Bu bir rekabet değil, bir seviyeden diğerine ilerlemedir.  Tüm E-Twinning Okullarının pusulası, E-Twinning Okulu Misyonudur .

 
Avantajları nelerdir?

E-Twinning Okulları:
·  Avrupa düzeyinde E-Twinning için rol modelleri olarak tanınmakta ve projenin gelecekteki gelişimine ilham vermek için önde gelen okullardan oluşan bir ağ oluşturmaktadır.
·  Avrupa düzeyinde görünürlüğü yüksek ve E-Twinning Okul Etiketlerini tanıtım ve bilgilendirme materyallerinde gösterebiliyorlar.
·  Lider olarak tanınır:

 

06-07-202106-07-202106-07-202106-07-202106-07-2021