Okul Gazetemiz

Okul Gazetemiz "Sanat Okulu" Yayınlandı...

Okul Gazetemizin ilk sayısı yayında.

08.06.2018 403

Aylar boyu süren yoğun, yorucu ve özverili çalışmalarımızın bir ürünü olan Sanat Okulu isimli okul gazetemizi yayınlamamnın mutluluğu içindeyiz. Her sayfasında ayrı bir emeğin yer aldığı, düşünmenin, çalışmanın ürünü olan gazetemiz tamamıyla öğrencilerimizin ve değerli öğretmenlerimizin ortaya koyduğu bir çalışmadır. GMTAL adına çıkan bu gazetede bilginin ve bilimin aydınlığında hareket etme isteği ile güzeli ve doğruyu sizinle paylaşmak istedik. Özellikle öğrencilerimizin girişimci, istekli ve çalışkan tutumlarla ortaya koydukları bu emeğin karşılığı hiç şüphesiz siz değerli okurlarımızın ilgi ve takdiri olacaktır.  Bu vesile ile gazetemizin sizlerle buluşmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor, siz değerli okurlarımızı, mutluluğumuzu paylaşmaya davet ediyoruz.