Gönlümüzün hasret günlüğüne unutmayı ve unutulmayı hiç yazmadık.

"Dostlar arasına hasret uçurumu girdiğinde, yıldızlarla vuslat köprüsü kurduk yürekten yüreğe. Gönlümüzün hasret günlüğüne unutmayı ve unutulmayı hiç yazmadık."

16.07.2018 792

Müdür Yardımcımız Burak Meriç TAŞÇI'nın görev süresinin dolması nedeniyle Arzular Ortaokuluna ataması yapılmıştır.

2018 yılı isteğe bağlı atama döneminde ve mazeret atamaları döneminde ise tayinleri çıkan:

Tesisat Teknolojileri ve İklimlendirme Alan Şefimiz Emre ATASOY  Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesine,

Metal Teknolojileri Alan Şefimiz Mehmet COŞAR Konya Karapınar Şehit Oğuzhan Aydınbelge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine,

Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Teknolojileri Öğretmenimiz Salih KOYUNCU Gebze Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezine,

Coğrafya Öğretmenimiz Kübra ARSLAN Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ,

Matematik Öğretmenimiz  Hatice TÜRKYILMAZ Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesine

Tarih Öğretmenimiz Muhammet ARSLAN Of Anadolu Lisesine

Matematik Öğretmenimiz Şefika Merve DAŞDEMİR Bursa Yıldırım Yeşilyayla Lisesine

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Büşra FERAH Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesine

Saymanımız Ali DUR ise Körfez Mesleki ve Teknik anadolu Lisesine atandı.

Okulumuzdaki görevlerinden ayrılan çok değerli öğretmenlerimize ve personelimize, okulumuzda yapmış oldukları özverili çalışmalar nedeniyle teşekkür eder yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

16-07-201816-07-201816-07-2018