17 MAYIS 2021 - YÜZ YÜZE EĞİTİM HAKKINDA AÇIKLAMA

17 MAYIS 2021 - YÜZ YÜZE EĞİTİM HAKKINDA AÇIKLAMA

Bakanlığımızca 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren uygulanacak yüz yüze eğitim açıklamasında: "Ülkemiz genelinde Kovid-19 salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren okul öncesi eğitim kurumları, özel gereksinimli öğrencilerimizin özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12'nci sınıfların destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında yüz yüze eğitime geçilecektir. Diğer kademelerdeki resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında 1 Haziran Salı gününe kadar uzaktan eğitime devam edilecektir." Denilmektedir.

 

Buna göre okulumuzda 9, 10 , 11 ve 12 Sınıf seviyelerinde 1 Haziran 2021 - Salı gününe kadar uzaktan eğitime devam edilecektir.

2. Dönem sınavlarına girmeyeceğine dair dilekçe veren öğrencilerimizde dahil olmak üzere öğrencilerimizin tamamının uzaktan eğitimlere devam etmesi zorunludur.

Öğrencilerimiz Uzaktan eğitim derslerini EBA Portalı üzerinden takip edeceklerdir.

Sınıflarımızda uygulanan ders programı değişmemiştir.  Web sitemizin duyurular kısmında yer alan ve  05 Nisan 2021 tarihinde itibaren uygulanan ders programlarımızın tamamı uzaktan eğitim olacak şekilde uygulanmaya devam etmektedir.

İşletmelerde beceri eğitimi ve Anadolu Teknik Programı Staj çalışması için bakanlığımızca yapılacak planlama doğrultusunda öğrenci ve velilerimize ayrıca bilgi verilecektir.

16.05.2021 486

16-05-2021